3 Simpele Stappen Om Lichaamsvet Kwijt Te Raken

Mariska Hensing 4 augustus 2012 5
3 Simpele Stappen Om Lichaamsvet Kwijt Te Raken

Wat is er voor nodig om lichaamsvet kwijt te raken?

Om lichaamsvet kwijt te raken, moet je het simpel houden en de wetenschap er achter begrijpen, want als je dit begrijpt snap je hoe belangrijk beide concepten zijn. Nu is het tijd om jouw hart  en geest voor te bereiden op een non-stop uitdaging, voortdurende focus en uiterste zorg.

Je bent hier om een werkende methode te vinden, is het niet? Onze tijd samen is veel beter besteed als ik je direct vertel, wat er nodig is om lichaamsvet kwijt te raken. In een notendop, is de sleutel hiertoe je mentale voorbereiding. Ja, dat is het grootste concept!

Zodra je er achter bent hoe je jezelf kunt overhalen om “verlies lichaamsvet” commando’s te geven, ben je goed op weg op succesvol fit te worden. Daarna is het vrij simpel om lichaamsvet kwijt te raken. De moeilijkheid ligt in de gedachte om het te doen, niet in het doen zelf.

Er zijn een paar dingen die je moet doen om lichaamsvet kwijt te raken. Als en wanneer je bereid bent om deze dingen te doen, dan ben je er ZEKER van dat je lichaamsvet kwijt raakt, geen twijfel mogelijk.

OPLOSSING VOOR “HET VERLIEZEN VAN LICHAAMSVET” OP DE LANGE TERMIJN

Is Het Het Echt Waard Om Een Snellere Manier Te Nemen Om Lichaamsvet Te Verliezen?

Nadat je zo’n beetje de hele cirkel hebt gehad wat betreft het lichaamsvet verliezen door vragen te stellen aan mensen die er gewoon niets van weten, – of erger nog, aan mensen die je alles zullen vertellen om jou over te halen om te betalen – is de simpelheid en lange tijdsduur om lichaamsvet te verliezen nog altijd onveranderd. Gemakkelijkheid ten opzichte van complexiteit.. de lange manier tegen de afgekapte en snelle manier.

Er moet toch iemand (JIJ dus) het werk doen! Jij wilt lichaamsvet kwijt raken, daarom ben je hier. Dus, je lichaam heeft de nodige, met tijd bewezen, professionele principes nodig die zichzelf keer op keer weer bewijzen. In het kort, om lichaamsvet te verliezen bouw je onafhankelijkheid, zelfverzekerdheid, vertrouwen, en andere eigenschappen om lichaamsvet te verliezen op welke wonderbaarlijk uitgaan van je mentale intellectuele potentieel in plaats van je huidige fysieke mogelijkheden.

HOE VERLIES JE LICHAAMSVET – HIER IS JOUW 3-STAPS OPLOSSING

Doe simpelweg deze drie dingen om in één week snel af te vallen:

EEN: Voor ééns en altijd, leer je hoe je jouw dagelijkse calorie inname kunt vinden EN hoeveel energie je dagelijks verbruikt. Deze beide gegevens zijn absoluut cruciaal omdat zij precies vertellen wat jouw lichaam aan het doen is, tot aan de laatste calorie. Als deze berekening eenmaal als een tweede natuur voor jou is geworden, heb jij de totale controle over de hoeveelheid lichaamsvet die je meedraagt.

Om het anders te formuleren, jij kunt je plan om lichaamsvet te verliezen aan passen en je lichaam aanpassen op de manier die jij wilt.

TWEE: Beweeg voor het grootste deel, waarbij je meer inzet en intensiteit toont dan dat je ooit eerder hebt gedaan in je leven! Ik zeg dit voornamelijk omdat 1) het is mens eigen dat we allemaal naar de relaxte manier willen gaan en het onszelf makkelijk willen maken in plaats van de uitdaging aan te gaan en het probleem bij het begin aan te pakken, en 2) bewezen wetenschap naar bewegen bewijst dat wanneer je op een hoger niveau aan de slag bent dat het die levensverlengende verbeteringen geeft en je verbrand grotere hoeveelheden aan calorieën uit lichaamsvet. Dus, om veel maar veilig lichaamsvet te verliezen, begin door jezelf naar een hoge intensiteit oefening toe te brengen.

Je kunt tot twee maal zoveel calorieën verbranden dan je hiervoor deed, en daarnaast voel je je beter en zie je er ook beter uit.

DRIE: Als laatst, weet dat het gehele gewichtsverlies-verliezen-van-lichaamsvet scenario om één, vitaal en blijvend concept draait: Overgewicht hebben, en daar, de nood om lichaamsvet te verliezen, blijft een direct resultaat van te veel eten en niet genoeg bewegen. Laat mij voor de laatstgenoemde nou eens isoleren wat het meest waarschijnlijke obstacel is. Het grootste probleem is dat jij dit zelfde “verlies lichaamsvet nieuws” elke keer weer hoort dat je hersens automatisch in een uit- en aanschakel modus gaat. We hebben de neiging om het  “Ik heb dat al gedaan, Heb Het Allemaal Als Eens Gehoord, en Het Werkt Toch Nooit Voor Mij” syndroom in te schakelen.

De oplossing? Zet vandaag nog die nieuwe “verlies lichaamsvet” oren op, en begin er direct mee. Sta jezelf toe de diepere betekenis van dit bericht te begrijpen. Laat die kleine maar cruciale zaken achter je welke het verschil maken tussen jouw alsmaar doorgaande stress of het verliezen van lichaamsvet.

Het begrijpen van wat er nodig is om lichaamsvet kwijt te raken vereist acceptatie, open oren, en actie. Dus leer je persoonlijke details, doe het werk dat gedaan moet worden, en weet wat er voor nodig is om lichaamsvet te verliezen.

Alleen afvallen is erg moeilijk

Op jezelf afvallen is erg moeilijk. Vaak kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om je motivatie hoog te houden. Het mentale dieet plan is ontwikkeld om gezond en gemotiveerd af te vallen.
Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen.
Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

 • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
 • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
 • Een video om je motivatie op pijl te houden


5 reacties »

 1. ranya 4 oktober 2012 om 5:24 pm - Reply

  ik wil graag afvalen help me plz xxx

 2. kim 4 oktober 2012 om 5:32 pm - Reply

  ik wil zo snel mogelijk afvalen kan iemand me helpen ?

  • admin 10 oktober 2012 om 1:17 pm - Reply

   Kim,

   Heb je je al ingeschreven voor het mentale dieet plan; het gratis probeerpakket? Dit is de snelste manier die wij aanbieden.

 3. Peter 25 juli 2013 om 1:11 pm - Reply

  Dit zijn zeer goede stappen om je kilo’s kwijt te raken. Dank je voor de adviezen.

 4. Olivier Saenen 21 december 2014 om 11:15 pm - Reply

  Heel interessant artikel, bedankt!

  Olivier

Laat een reactie achter »