5 Gezonde tips om gewicht te verliezen

Mariska Hensing 4 september 2012 0
5 Gezonde tips om gewicht te verliezen

De wereld is gefascineerd met het verliezen van gewicht, soms voor gezondheidsredenen en anders voor cosmetische. Wat de reden ook is, veel mensen proberen vreselijke diëten die nooit werken, extreme inspanningsoefeningen die resulteren in een blessure, of andere programma’s om gewicht te verliezen die geen gewenst resultaat hebben. De reden dat geen van deze afvalmethodes werkt is dat je een programma leuk moet vinden om er mee door te gaan. Daarnaast moet het uiteraard ook veilig zijn.

Hieronder staan 5 echte tips om gewicht te verliezen, welke iedereen bijna kan doen zonder dat ze hun favoriete voedsel aan de kant moeten zetten of dat je elke minuut aan vrije tijd in een sportschool moet doorbrengen. Om realistisch te zijn, elk programma zal tijd vereisen. Als er iemand is die anders beweert, dan vertellen ze of gewoon niet de waarheid of zijn ze niet volledig op de hoogte. Volg één van de programma’s om gewicht te verliezen voor 30 dagen, welke het ook is, en bekijk of je resultaten krijgt. Als dat niet zo is, wissel naar een ander. In de tussentijd, bekijk de volgende tips om vandaag nog te starten.

Tip # 1

Lopen. Als je dagelijks 30 minuten voor jezelf kunt nemen om een ommetje te kunnen maken, zul je je benen sterker maken en zal je hart calorieën verbranden.

Tip # 2

Gebruik een cardio fiets. Deze draagbare fiets biedt de oefeningen van een fiets zonder dat je hiervoor de hoge prijs en gewicht van een normale fiets met je meedraagt. Met een cardio fiets kun je aan je bureau fietsen, naast de bank of waar je ook maar comfortabel een fiets kunt neerzetten en kunt gaan fietsen.

Tip # 3

Loop of neem de trap in plaats van de lift. Dit is een geweldige oefening om gewicht te verliezen zonder dat je de extra inspanning merkt. Iets simpels als een paar extra stappen per dag kunnen een hoop helpen als je gewicht wilt verliezen. De volgende keer dat je naar winkel gaat, parkeer je auto in het midden van de parkeerplaats en loop naar de winkel. Vermijd het zo dicht mogelijk bij de winkel parkeren, wat verleidelijk is, maar overweeg om dat extra beetje te lopen.

Tip # 4

Je hoeft in principe niet al je favoriete voedsel aan de kant te zetten, maar je zou ze wel gematigd moeten eten. Er is geen enkele voedselsoort die je gewichtsverlies volledig in de weg kan zitten, maar als je het veelvuldig eet, dan kan het natuurlijk wel. Om een voorbeeld te geven, eet bijvoorbeeld simpelweg maar één snoepreep, of als je heel voorzichtig wilt zijn, een mini snoepreep. Er is geen enkele reden dat we al het voedsel dat wij lief hebben aan de kant moeten zetten terwijl je dit gewoon in ons leven kunnen houden, zelfs tijdens de periode dat we ons focussen op gewicht verliezen.

Tip # 5

Wat je oefening routine ook is, zet hier elke dag tijd voor aan de kant. Individuen die een routine gebruiken hebben meer kans om hier mee door te gaan en het succesvol te vinden dan zij die gewoon bewegen als ze er tijd voor vinden. Het doel naar gewicht verliezen is 1 om tijd vrij te maken.

Dit artikel is enkel en alleen voor informatieve doeleinden. Het dient niet gebruikt te worden in plaats van, of in samenwerking met een professioneel medisch advies of een dokters aanbeveling. Voordat je met een programma om gewicht te verliezen begint, dienen individuen een arts te raadplegen voor een juiste diagnose en/of behandeling.

Alleen afvallen is erg moeilijk

Op jezelf afvallen is erg moeilijk. Vaak kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om je motivatie hoog te houden. Het mentale dieet plan is ontwikkeld om gezond en gemotiveerd af te vallen.
Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen.

 

Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

  • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
  • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
  • Een video om je motivatie op pijl te houden

 


Laat een reactie achter »