Calorieën verbranden

Mariska Hensing 4 april 2013 0
Calorieën verbranden

Ben je op zoek naar de beste tips om calorieën verbranden eenvoudig en snel voor elkaar te krijgen? Dan zijn hier een aantal frisse tips die je helpen bij het behalen van het gewenste resultaat. Doe je best en houdt het gevarieerd.

Calorieën verbranden: cafeïne

Een van de onbekendste manieren voor het calorieën verbranden is door cafeïne tot je te nemen. Het zit meestal in een kopje groene of zwarte thee. De stof zorgt ervoor dat het metabolisme van je lichaam sneller gaat. Daarnaast heeft theedrinken nog een gunstig effect. Als je de thee drinkt met een maaltijd, worden sommige schadelijke stoffen direct aangepakt.

Eet kleinere maaltijden

Hoe klinkt het jou in de oren dat je op meer momenten dan voorheen mag eten? Een handje ongezouten noten of een lekkere salade als tussendoor? Dat kan, als je de porties maar een stuk kleiner maakt dan je eerst deed. Eet in plaats van drie grote maaltijden, zes wat kleinere, waardoor je lichaam het calorieën verbranden eenvoudig en snel afhandelt. Het lichaam is net een motor, als je die ‘verzuipt’ in te veel benzine, of eten, loopt deze over of vast. Als je gedurende de dag de motor en je lichaam rustig bij blijft voeren, loopt hij als nooit tevoren.

Sporten en bewegen

Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt of in welke fysieke staat je verkeert; het belangrijkste is dat je de wil en overtuiging hebt dat je iets aan je lichaam kunt veranderen. Bij sommige mensen heeft een strak trainingsschema eerder resultaat dan bij anderen, maar iedereen kan zijn of haar lichaam op een gedisciplineerde manier verfraaien.

Ga hardlopen, fietsen, zwemmen, fitnessen of touwtjespringen als je dat leuk vindt. Trouwens, ga voor de verandering eens een kwartiertje traplopen en voel je kuiten samentrekken tot je echt niet meer kunt. Combineer deze cardio met krachtoefeningen om ook je spieren sterker te maken. Deze verbruiken in rust de meeste calorieën. Grote spieren betekent dus meer calorieën verbranden!

Wees slim

Calorieën verbranden heeft veel te maken met je instelling. Ben je bereid om naar de trein te lopen bijvoorbeeld? Deze kleine wandeling die – als je elke dag naar je werk gaat – algauw een uitstekende hulpmiddel wordt om af te vallen, verbrandt tientallen, zo niet honderden calorieën per week. Daarnaast is lopen ook lekker om eens even om je heen te kijken en – als het mooi weer is – te genieten van de omgeving.

Speel eens met de kinderen mee als ze buiten gaan voetballen, doe mee aan een spelletje tikkertje; laat het kind soms even in je los. Kinderen weten hoe ze bewegen, ze zijn doorlopend aan het spelen. Als je op een mooie avond besluit om niet die ‘belangrijke’ voetbalwedstrijd of film te kijken, maar een rondje door het park te gaan lopen, ben je dan zoveel slechter af? Natuurlijk niet, vooruit met de geit! Calorieën verbranden gaat sneller als je het leuk maakt.

Een fit lichaam

Calorieën verbranden gaat het snelst als je gezond eet en drinkt én tegelijkertijd ook lekker beweegt. Door een paar goede oefeningen om je spieren sterker te maken te koppelen aan een goede cardio workout, val je binnen de kortste keren af, en ligt het lichaam dat je zo graag wilt echt binnen handbereik. Een gebalanceerd leven is de beste keuze voor iedereen. Heb jij ook zo’n zin om je dromen fit en gezond na te jagen?

Alleen afvallen is erg moeilijk

Op jezelf afvallen is erg moeilijk. Vaak kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om je motivatie hoog te houden. Het mentale dieet plan is ontwikkeld om gezond en gemotiveerd af te vallen.
Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen.

 

Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

  • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
  • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
  • Een video om je motivatie op pijl te houden

 


Laat een reactie achter »