Dé afslank tips 2013

Mariska Hensing 9 mei 2013 0
Dé afslank tips 2013

Ben je gek op koekjes, chips en af en toe een patatje met mayo? Net zoals zovelen heb ook jij ongetwijfeld nog weleens moeite bij het matigen van de lekkere, maar vaak ongezonde, snacks. Als je ’s avonds na je werk op de bank neerploft wil je eigenlijk maar een ding: doen waar je zelf zin in hebt. Daar hoort een leuke film of sportwedstrijd bij, net zoals de zoetigheden.

Dit denken veel mensen althans. Wanneer je dit de laatste tijd iets teveel hebt gedaan, en daarbij te weinig tijd had om te sporten, is de kans groot dat je net even een paar kilo’s te veel op het lijf hebt zitten. Daarom hier de afslank tips 2013.

Twee van de beste afslank tips 2013

Sport en eet gezond. Het kan niet genoeg worden benadrukt. Door actief te zijn en een paar keer per week te fitnessen, hardlopen, zwemmen of gewoon wandelen gaat je metabolisme een stuk sneller lopen. Hier val je van af. Pas je eetpatroon aan. Dit is de basis van de afslank tips 2013. Eet veel groenten, fruit en matig je koolhydraten. Neem een extra vitaminepil om je mineraal- en vitamine inname op peil te houden.

Bereid je voor

Zoals alles in het leven is afvallen ook vooral een zaak van plannen en voorbereiden. Als jij een aantal eenvoudige stappen zet, kom je binnen de kortste keren in een ritme waar je moeilijk uitvalt. Daarom is het ook zo belangrijk om de eerste paar weken de moed erin te houden en soms eventjes door de vermoeidheidsgrens te gaan. Koop bakjes, bekertjes en doe op vaste tijdstippen, ongeveer 1 á 2 keer in de week boodschappen.

Ritme, ritme, ritme

Op die manier zorg je voor een versteviging van je ritme en heb je altijd voldoende gezonde dingen in huis liggen. Niets is zo frustrerend als een lege kast als je ’s ochtends voor het werk nog snel even iets gezonds naar binnen wil werken.

Het dagboek

Houd een dagboek bij waarin je het eetgedrag en je sportieve activiteiten opschrijft, en geef jezelf aan het eind van de dag elke keer een cijfer voor twee dingen: een cijfer voor hoe goed je jezelf aan het dieet en de sport hebt gehouden, en een ander cijfer voor hoe gelukkig je bent. Dit is een van de beste afslank tips 2013 en helpt bovendien flink.

Het is uit de Verenigde Staten over komen waaien en heeft een positief effect op het afvalproces. Alle begin is zwaar en in de beginfase val je ongetwijfeld een keertje helemaal kapot op de bank.

Afvallen is leuk

Dit is het moment om door te gaan. Want als je een paar maanden later nog steeds het dagboek invult, merk je waarschijnlijk de verschillen in cijfers snel op. Deze liggen doorgaans een stuk hoger, omdat je je vitaler voelt en lekkerder in je vel zit. Dit is een van de beste afslank tips 2013. Nog wat extra afval tips:

  • Stel specifieke doelen en pas je eet- en sportgedrag daarop aan
  • Sla geen maaltijden over
  • Drink veel water
  • Eet veel rood fruit
  • Probeer eens een nieuwe sport. Ga hoelahoeppen, doe een bootcamp door het bos of doe een inspannende duinloop
  • Betrek je vrienden bij jouw afvallen
  • De afslank tips 2013 kunnen niet zonder een van de beste tips: heb plezier in het afvallen en je wilt nooit meer anders!

Alleen afvallen is erg moeilijk

Op jezelf afvallen is erg moeilijk. Vaak kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om je motivatie hoog te houden. Het mentale dieet plan is ontwikkeld om gezond en gemotiveerd af te vallen.
Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen.
Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

  • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
  • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
  • Een video om je motivatie op pijl te houden


Laat een reactie achter »