Het Dukan Dieet

Mariska Hensing 10 augustus 2015 0
Het Dukan Dieet

Een nieuw dieet dat werkt? Vertel het me en we gaan het proberen! Veel mannen en vrouwen hebben het aan den lijve ondervonden: het Dukan dieet werkt. Het dieet is een interessante combinatie van afwisselende fases waar je snel en efficiënt doorheen kan. Deze vier fasen zijn de kern van het inmiddels befaamde dieet.

Dukan Dieet

Het Dukan Dieet motiveert en geeft je inzicht in je eigen leefpatroon en probeert die te verbeteren door duidelijke adviezen, tips en regels voor je te maken waardoor je op een eenvoudige wijze op de juiste – lees gezonde – manier verder kunt leven. Het dieet heeft 100 voedingsmiddelen die je onbeperkt mag eten. Deze bestaan uit 72 eiwitten en 28 groenten.

Constante vernieuwing

Het dieet zorgt regelmatig voor nieuwe recepten, nieuwsfeiten die voor jou interessant zijn en laat de deelnemers op het forum hun ervaringen delen. Door middel van chatsessies kunnen ook vragen worden gesteld. Verder is het mogelijk om met de online-afslankcoach een afspraak te maken om – online – te bespreken wat jij het best kan doen.

Motivatie

Het Dukan dieet heeft allerlei eigen producten die perfect zijn afgesteld op de wensen van de deelnemers. Zo heb je de beste voeding en vitaminen voor het mooiste resultaat. Afvallen gaat zo nog sneller en verloopt bovendien in een gelijkmatig tempo. Het persoonlijk afslankplan zorgt daar wel voor. De dagelijkse retour e-mail volgens de DRE-methode helpt je goed op weg en blijft je motiveren.

Voorbeelden

Er zijn wereldwijd al duizenden mensen die het Dukan Dieet hebben geprobeerd, en de meesten hebben dit traject met goed gevolg afgelegd. Behalve dat het werkt, gebeurt dit ook op een manier waar je verder mee kunt. Met goede resultaten en een interessante begeleiding val je binnen de kortste keren gezond af.

Aanvallen!

De eerste fase is de aanvalsfase. Een korte fase waarin er van alles gebeurt. Tijdens deze fase bestaat het Dukan dieet uit 72 verschillende eiwitrijke voedingsmiddelen. Zo raakt je lichaam een kleine beetje door de war, het krijgt tenslotte andere voedingsmiddelen dan gebruikelijk binnen. Vervolgens kan het aan de slag in de cruisefase.

Cruisen

De cruisefase leidt je zonder problemen naar je juiste gewicht. Deze fase maakt het dieet duidelijk. Een afwisselende fase waarin je zuivere eiwitten eet, samen met andere eiwitten en een van de toegestane groenten.

Stabiliseren

De stabilisatiefase duurt ongeveer 10 dagen per afgevallen kilo en is de derde fase. Het gaat er in deze fase om dat je een evenwicht bereikt. Langzaam maar zeker kan je tijdens de twee feestmaaltijden weer alle voedingsmiddelen die je graag eet tot je nemen.

Nog even doorgaan!

In de laatste fase, de volhardingsfase, vindt de definitieve stabilisatie plaats. Deze is gebaseerd op drie zeer eenvoudige maatregelen waar je je echter wel aan moet houden. De volhardingsfase is het eenvoudigste onderdeel, maar is tegelijkertijd ook het meest essentiële. Veel mensen die deze fase met andere diëten bereiken, laten de teugels vieren zodat de kilo’s er weer snel aanzitten. Dit voorkom je door in deze fase lekker door te gaan. Het Dukan Dieet werkt!


Laat een reactie achter »