Een helder dieet plan

Mariska Hensing 13 juni 2013 0
Een helder dieet plan

Je wilt afvallen. En dan wil je het liefst zo snel mogelijk. Dit wil je doen terwijl je dagelijkse leven zonder al teveel aanpassingen en moeilijkheden verder normaal blijft verlopen. Wil jij een paar kilo’s kwijt voor een speciale gelegenheid, of wil je misschien wel enkele tientallen kilo’s weg doen en een nieuw leven beginnen?

Een uitgebalanceerd dieet plan

Het maakt niet uit wat je redenen zijn, met een op maat aangepast dieet plan ben jij binnen de kortste keren een van zelfvertrouwen blakende slanke deerne, of stoere vent natuurlijk.

Tips

Om je hierbij een beetje te helpen, geven we je wat tips waarmee je de strijd aan kan gaan. We beginnen met de eenvoudige tips waar je snel resultaat kunt boeken.

  • Let op je vetinname. In elke gram vet zitten negen calorieën, tegenover eiwitten en koolhydraten slechts vier. Vet is letterlijk een dikmaker. Probeer de goede vetten te eten van vette vis en verschillende noten en zaden
  • Beperk je zoutinname. Te veel zout is een van de oorzaken van obesitas
  • Drink veel water. Afvalstoffen worden direct afgevoerd en je cellen krijgen de kans om zich snel te herstellen. Een flinke bonus
  • Ga bakken in plaats van frituren
  • Droge wijn is beter dan zoete wijn. Een glaasje mag best op z’n tijd. Probeer de droge variant
  • Kauw je eten. Het lijkt een cliché, maar het helpt om het voedsel beter te verteren en zo meer voedingsstoffen op te nemen. Tegelijkertijd heb je daardoor minder honger
  • Blijf weg van de suikerdrankjes en sapjes. Deze stiekeme suikerbommen zijn dikmakers pur sang

Mentale kracht

Met deze kleine tips kom je al een heel eind. Daarnaast zijn er nog talloze manieren waarop je het dieet plan samen kunt stellen. Vooral het mentale gedeelte speelt daarbij een belangrijke rol. Probeer te achterhalen waarom het afvallen in het verleden stopte of niet lukt. Met deze informatie ben je een stuk beter uitgerust om de strijd tegen de kilo’s voorgoed te winnen.

Heerlijk eten

Vezels, groene thee, groenten, fruit, mager vlees, kwark, yoghurt, vis in alle vormen, volkoren producten: allemaal zijn het gezonde producten die – mits met mate genuttigd – ervoor zorgen dat jij eenvoudig het beste voedsel binnenkrijgt. Maak een boodschappenlijstje voordat je naar de supermarkt gaat. Het dieet plan is daar uiteraard in verwerkt. Bedenk alvast in een globale vorm wat je deze week gaat eten. En shop op een volle maag! Die koekjes worden anders wel heel verleidelijk.

Vrouwen

Een dieet plan voor vrouwen ziet er net wat anders uit dan dat voor mannen. Uiteraard is dat zo omdat vrouwen ongeveer 2000 calorieën per dag nodig hebben, terwijl mannen op zo’n 2500 zitten.

Daarnaast hebben vrouwen van nature een grotere vetlaag. Het vetpercentage ligt beduidend hoger. Vooral als vrouwen ongesteld zijn is het daarom ook belangrijk om genoeg te blijven drinken, eten en de nodige vitamines binnen te krijgen, eventueel met een Multi vitaminepil.

Dieet Plan

Een dieet plan werkt pas als je er voor de volle honderd procent achterstaat. Met de juiste motivatie val jij snel af en houdt je het vervolgens lang (oneindig) eenvoudig vol.

Alleen afvallen is erg moeilijk

Op jezelf snel afvallen is erg moeilijk. Vaak kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om je motivatie hoog te houden. Het mentale dieet plan is ontwikkeld om gezond en gemotiveerd af te vallen.
Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen.

 

Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

  • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
  • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
  • Een video om je motivatie op pijl te houden

 


Laat een reactie achter »