Het 3 dagen dieet

Mariska Hensing 1 augustus 2013 0
Het 3 dagen dieet

Het gevecht tegen de kilo’s is voor veel vrouwen – maar ook mannen – onterecht een gevecht op leven en dood geworden. Na talloze diëten, afvalraces en allerlei trainingsschema’s zakt de moed bij de meeste mensen in de schoenen. Gelukkig bestaat er een dieet dat wel degelijk werkt.

Afvallen zonder problemen

Het 3 dagen dieet zorgt voor een blijvend resultaat. En dat in slechts 3 dagen. Hierdoor kan je net in je trouwjurk of op het strand extra indruk maken op die ene vrouw man waar je al zolang een oogje op hebt. Met dit dieet knal je er binnen een paar dagen meerdere kilo’s af.

Hoe werkt het 3 dagen dieet?

Dit dieet is bedacht en ontworpen voor het metabolisme. Dit is je stofwisseling. Hoe sneller deze gaat, hoe sneller en meer je afvalt. Waar we dus voor moeten zorgen, is dat jou metabolisme in die paar dagen zo snel mogelijk gaat. Een fluitje van een cent, dat zien we later. Een groot voordeel van het 3 dagen dieet is dat je geen speciale voedingsmiddelen of recepten nodig hebt. Houd je gewoon vast aan de regels die het dieet je die drie dagen oplegt, dan komt het resultaat vanzelf.

Extra voordeel

Bijkomend voordeel is dat het ook een dieet voor de lange termijn is. Dit dieet is makkelijk vol te houden. Het kan een mooie, vlugge start zijn om je lichaam vervolgens nog verder op conditie te brengen en af te laten vallen.

Eten en drinken

Het 3 dagen dieet laat je kleinere porties eten die je over meerdere tijdstippen op een dag eet. De meeste mensen eten zo’n 3, 4 keer per dag een maaltijd. Met het 3 dagen dieet blijft dat zo. Wel in kleinere porties uiteraard. Het 3 dagen dieet is een crashdieet en is als zodanig niet voor de langere termijn. Het is echter wel een uitstekend begin.

Veel water drinken, groenten en fruit eten behoren tot de basisbestanddelen van het dieet. Je krijgt een compleet eetschema waar je je absoluut aan dient te houden. Je voeding blijft gevarieerd genoeg zodat je voldoende mineralen en vitamines binnenkrijgt. Zo krijg je bijvoorbeeld tonijn, bloemkool, wortels en crackers tot je beschikking.

Snel resultaat

De resultaten van het 3 dagen dieet mogen er zijn. Veel mensen vallen tussen de 3 en 5! Kilo af in die korte periode. Het is een effectieve manier om de ‘strijd’ met de kilo’s definitief te winnen. Uiteraard is het wel verstandig om het dieet te doen op het moment dat je in goede gezondheid verkeert. Met gezondheidsproblemen kan je het beste een arts raadplegen voordat je het dieet aanvangt. Voor al die anderen is het de ideale manier om eindelijk weer eens in die spijkerbroek te passen.

Bam! Nieuw begin

Het was tenslotte al zo lang geleden. Het mooist is dat dit binnen drie dagen kan. Daarna kan je voor jezelf beslissen op je op een nieuwe wijze doorgaat, met andere, gezonder eetpatronen en misschien ook nog wat beweging. Een gezond lichaam en een gezonde geest gaan goed samen. Succes de komende tijd!

Alleen afvallen is erg moeilijk

Op jezelf afvallen is erg moeilijk. Vaak kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om je motivatie hoog te houden. Het mentale dieet plan is ontwikkeld om gezond en gemotiveerd af te vallen.
Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen.
Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

  • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
  • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
  • Een video om je motivatie op pijl te houden


Laat een reactie achter »