Het beste dieet

Mariska Hensing 6 juni 2013 0
Het beste dieet

Het lijkt tegenwoordig wel of het eenvoudiger is om af te vallen, dan uit de wirwar van allerlei goed bedoelde programma’s en tips de juiste te destilleren. Uit die talloze adviezen zijn een aantal goede gehaald, waarmee je echt iets kan. Het beste dieet is voor jou samengesteld aan de hand van de laatste wetenschappelijke doorbraken. Uiteraard verschillen de effecten per persoon, maar vaststaat is dat deze tips je in ieder geval een stuk verder helpen. Wat moet je zoal eten en drinken om de nodige kilo’s kwijt te raken?

Het beste dieet ontleed

Om te beginnen met het drinken: drink vooral genoeg water en schaf de suikerhoudende drankjes, ook vitaminesapjes, af. De vitamines haal je normaal gesproken al uit een gebalanceerd dieet. Indien je echt zeker wilt weten dat je alle vitamines binnenkrijgt, neem dan een paar keer per week een Multi vitaminepil. Het beste dieet werkt met alle mogelijk middelen.

Goddelijke vloeistof

Water zorgt ervoor dat je huid en haren er glanzend en gezond uit blijven zien terwijl het ook van binnen zorgt voor de afvoer van giftige stoffen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen die beginnen met deze tips op te volgen, binnen de kortste keren kilo’s kwijt zijn. Een goed dieet is makkelijk vol te houden. Het beste dieet kost geen moeite.

Eet genoeg, maar niet te veel

Een goed advies is dat je alleen moet eten wanneer je honger hebt. Dit een gouden tip die vaak vergeten wordt. Waar bestaan de verschillende maaltijden dan uit? Allereerst zorg je voor 5,6 wat kleinere maaltijden per dag. ’s Ochtends neem je een eiwitrijk ontbijt met muesli of havermout, eventueel wat opgefrist met honing of krenten.

Tussendoortjes

Daarnaast drink je een groot glas water. Tussendoor eet je fruit om vervolgens in de middag over te schakelen op brood, goed belegd met kaas, mager vlees en wat groenten. Een salade kan natuurlijk ook altijd. Een paar noten als tussendoortje zijn vervolgens erg lekker en gezond.

‘s Avonds

De avondmaaltijd bestaat uit koolhydraten – pasta, rijst, aardappelen – , vlees en veel groenten. Een paar uurtjes voor het slapengaan neem je dan nog een klein tussendoortje. Als het gezonde voedingsstoffen zijn, maakt het niet veel uit wat je eet. Je krijgt tenslotte de juiste verhoudingen en hoeveelheden binnen.

Extra tips

Het beste dieet ruimt uiteraard ook een plaatsje in voor wat sportieve activiteiten. Let daarbij op dat je niet aan de suikerhoudende drankjes gaat. Kauw ook goed en eet langzaam waardoor je lichaam de voedingsstoffen beter op zal nemen en je minder eet. Je zit bovendien sneller vol. Elke week wat vette vis is trouwens goed aan te raden voor de verschillende gezonde vetten.

Extra tips II

Doe je boodschappen op een vast tijdstip in de week. Zorg dat je dan geen honger hebt. Op deze manier voorkom je dat je vettige snacks koopt en heb je altijd wat gezonds liggen als je honger krijgt. Het beste dieet is eigenlijk heel eenvoudig, als je het zo bekijkt. Met een klein beetje inzet en motivatie boek je de grootste resultaten. Ben jij klaar voor een nieuw lichaam en misschien wel een geheel nieuw leven?

Alleen afvallen is erg moeilijk

Op jezelf afvallen is erg moeilijk. Vaak kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om je motivatie hoog te houden. Het mentale dieet plan is ontwikkeld om gezond en gemotiveerd af te vallen.
Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen.
Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

  • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
  • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
  • Een video om je motivatie op pijl te houden


Laat een reactie achter »