Het Ziekenhuisdieet

Mariska Hensing 25 april 2013 0
Het Ziekenhuisdieet

Wil je snel afvallen om net op tijd klaar te zijn voor de vakantie of bruiloft? Laten we eerlijk zijn, bijna iedereen ziet er beter uit met een paar kilo’tjes eraf. Het Ziekenhuisdieet zorgt ervoor dat je binnen een mum van tijd afvalt en de gewenste broek, bikini of zelfs date ‘aan kan’.

Crashdieet

Het is een zogenaamd crashdieet dat door zeer weinig voedingsstoffen in te nemen binnen een paar dagen voor de gewenste resultaten zorgt. Een kilo of vijf in een week behoort tot de mogelijkheden. Het Ziekenhuisdieet is daarom ook met nadruk geen dieet dat je voor langere tijd kan volgen.

Het is een tijdelijke oplossing voor een permanent probleem. Als je net even iets teveel gesnoept hebt de laatste weken, biedt het dieet een eenvoudige oplossing. Wat houdt dit type dieet eigenlijk precies in?

Sterke werking

Zoals de naam al aangeeft is het Ziekenhuisdieet bedacht in ziekenhuizen waar patiënten voor zware operaties vlug nog een paar kilo’s af moesten vallen om de succeskans te vergroten. Mannen en vrouwen die in hun bikini willen passen, hebben aan het dieet een goede partner. Er zijn verschillende varianten van het dieet op de markt, maar de meeste diëten duren tussen de 5 en 13 dagen. In die zeer korte tijd wordt het lichaam onderworpen aan een rigoureus voedingsschema.

Ketose

Het programma is zo efficiënt omdat het de werking van het metabolisme – blijvend volgens de bedenkers – verandert. In de praktijk betekent dit dat het lichaam zich aanpast aan de nieuwe omstandigheden. Het komt in een toestand van ketose. Zodra er zich te weinig koolhydraten in het lichaam bevinden, schakelt die over op het verbranden van de overtollige vetten.

Volgen = volgen

Het Ziekenhuisdieet laat weinig ruimte voor eigen initiatief en het kan zeker in de eerste dagen heel zwaar zijn. Duizelingen zijn niet gek als je je bedenkt dat je lichaam het ineens met minder dan de helft van de dagelijkse calorieën moet doen die het eerst binnen kreeg.

Als je het Ziekenhuisdieet begint, moet je het ook volhouden, anders heeft het weinig tot geen zin. Zelfs een klein biscuitje of kauwgompje is in deze korte periode niet toegestaan. Voor een maximaal effect is het aan te raden om precies te doen wat de bedenkers van het dieet je voorschrijven. Houd daarbij overigens wel je gezondheid in de gaten.

Gezondheid boven alles

Zodra je merkt dat het lichaam het echt niet meer trekt is het aan te raden om te stoppen. Er goed uitzien op je bruiloft is belangrijk, maar niet ten koste van je gezondheid. Het dieet voorziet in drie kleine maaltijden per dag waar je een zo gevarieerd mogelijke hoeveelheid voedingsstoffen inneemt.

De puntjes op de..

Door eiwitten, vetten en vooral ook koolhydraten zo minimaal mogelijk in te nemen, worden de vetten in het lichaam snel en efficiënt aangevallen. Op een gegeven moment is het misschien zelfs zo dat je de weegschaal niet gelooft als die een flink lager gewicht aangeeft. Drink tijdens dit hele proces minimaal twee liter water per dag, ook om de honger te stillen.

Door het Ziekenhuisdieet te volgen val je in zeer korte tijd heel snel af. Let daarbij wel op je gezondheid. Op naar een (nog) strakker lichaam!

Alleen afvallen is erg moeilijk

Op jezelf afvallen is erg moeilijk. Vaak kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om je motivatie hoog te houden. Het mentale dieet plan is ontwikkeld om gezond en gemotiveerd af te vallen.
Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen.
Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

  • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
  • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
  • Een video om je motivatie op pijl te houden


Laat een reactie achter »