Ik wil afvallen: de weg naar een gezond leven

Mariska Hensing 23 mei 2013 0
Ik wil afvallen: de weg naar een gezond leven

Soms heb je het helemaal gehad met wie je momenteel bent. Dan ben je eventjes klaar met je huidige leven. Je wilt verandering. Na korte tijd neemt deze drang vaak weer af. Hoe fijn zou het zijn als je die drift om weet te zetten in iets positiefs? Als je niet tevreden bent met hoe je er uitziet, dan probeer je er toch wat aan te doen?

“Ik wil afvallen”, is een veelgehoorde kreet bij mannen en vrouwen over de gehele wereld. Met de juiste motivatie en een goed plan verander je weer terug in die sportieve jongen of meid van vroeger. Je leeft gezonder, voelt je vitaler en bovenal: je wordt gelukkiger. Wat houd je eigenlijk tegen?

Ik wil afvallen is eenvoudig gezegd

Oké, dus je wilt je leven veranderen, er beter uit gaan zien. Wat zijn dan de dingen waar je mee moet beginnen? Allereerst is het belangrijk om je motivatie te achterhalen. Wat vond je niet leuk aan je oude leventje? Waar gingen de diëten en het sporten fout? Wanneer stopte je met voor jezelf zorgen? Het maakt niet uit of je slechts een paar kilo’s kwijt wil, omdat je niet meer in die fijne broek past, het principe blijft hetzelfde: je verdient beter.

Lijstjes

Breng structuur in je leven aan. Maak lijstjes; voor de boodschappen, sporten, andere activiteiten en voor het eten. Schrijf op wanneer je wat doet en noteer in het begin ook de verleidingen waaraan je verwacht te worden blootgesteld. Een kleine extra tip: probeer elke keer als je iets wilt eten te bedenken of je wel echt honger hebt, of dat deze greep naar eten een automatisme van vroeger is.

Drink ook veel water om je honger af en toe wat te stillen. Bovendien verwijdert het water de gifstoffen. Ik wil afvallen wordt op die manier “ik val af”. Goed zo!

Eten? Maar ik wil afvallen!

Bedenk wat je kunt toevoegen aan je dieet in plaats van te verwijderen. Natuurlijk, de frisdranken en vette happen mag je niet te vaak eten, maar het is veel verstandiger om je te richten op de gezonde, lekkere dingen die je nu gaat eten. Veel fruit, groenten en noten zorgen er bovendien voor dat je sneller vol zit waardoor je minder trek hebt in een snack.

Kleine tips

Eet elke maaltijd proteïne. En maak het eten wat heter. specerijen en dan met name de hete zorgen voor een sneller metabolisme waardoor je sneller afvalt. “Ik wil afvallen”, hoor je jezelf dan nooit meer zeggen. Eet trouwens ook veel wat kleinere minimaaltijden op een dag. Dit geeft je lichaam meer ruimte om de stoffen te verbranden.

Belonen buitenshuis

Beloon jezelf thuis zo min mogelijk voor je goede prestaties. Doe dat buiten de deur zodat het niet te gemakkelijk wordt om thuis naar iets lekkers te grijpen. En vergeet vooral ook niet om jezelf te belonen!

Veel mensen willen alles of niets, de enige manier om het eenvoudig vol te houden is door het nieuwe programma op een natuurlijke en haalbare manier in je huidige leven in te passen. Ik wil afvallen wordt vervolgens een term die je nooit meer hoort. Begin nu nog met die verandering voor een nieuw en mooier leven.

Alleen afvallen is erg moeilijk

Op jezelf afvallen is erg moeilijk. Vaak kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om je motivatie hoog te houden. Het mentale dieet plan is ontwikkeld om gezond en gemotiveerd af te vallen.
Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen.
Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

  • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
  • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
  • Een video om je motivatie op pijl te houden


Laat een reactie achter »