Tips om af te vallen.

Mariska Hensing 27 oktober 2012 0
Tips om af te vallen.

Minder eten….is gewicht verliezen?!? Ontdek in dit artikel tips om er slanker uit te zien.

1) Dieet niet extreem. Reduceer het aantal calorieën met 15 tot 20 procent per dag. Een groter percentage kan leiden tot afbraak van spiermassa. Dit komt uw metabolisme niet ten goede.
Wanneer uw op een calorieën inname van 3000 per dag zit, reduceer dit dan naar 2400-2550.

2) Eet vaker op een dag. Dit klinkt raar, maar door 5 tot 6 keer per dag kleine maaltijden te nuttigen, eet u op een hele dag minder. U krijgt namelijk minder trek in vette happen of snacks ,omdat uw lichaam geen tijd krijgt om eetlust op te wekken.

3)Verhoog het aantal eiwitten in uw voeding. Eiwitten verbeteren de verbranding van calorieën  Wanneer u dieet, kunnen eiwitten helpen om uw spiermassa te behouden. Zo wordt het metabolisme in stand gehouden.

4)Verras uw metabolisme. Wanneer u afvalt, neemt uw metabolisme ook af. Met andere woorden uw lichaam verbrandt minder vet. De oplossing is om 1 keer in de 2 weken het aantal calorieën drastisch te verhogen. Doe dit dan wel met gezonde voeding. Uw metabolisme wordt hiermee verrast. Wat een positief effect kan hebben om verdere gewichtsverlies.

5)Eet nooit koolhydraten voordat u gaat slapen. De reden hiervan is dat koolhydraten als lichaamsvet opgeslagen kunnen worden. Het is beter om eiwitrijk voedsel in te nemen voordat u naar bed gaat. De uitzondering op deze regel is voor degene die in de avond sporten. Zij kunnen het beste koolhydraten innemen om het lichaam de juiste voeding te geven.

6)Durf vis te eten. Vis bevat omega 3 vetten, die goed voor uw lichaam zijn. Uit onderzoek blijkt dat afvallers die dagelijks vis eten meer gewicht verliezen dan afvallers die slechts eenmaal per week vis eten.

7)Overdrijf niet in cardio training. Drastisch calorieën verbranden heeft een negatief effect op gewichtsverlies. Voor het beste resultaat is het verstandig om maximaal 4 tot 5 keer per week 30 tot 45 minuten per sessie te trainen. Hiermee verbrandt u genoeg calorieën en voorkomt u spiermassa verlies.

8 )Schrijf alles op. Dit lijkt simpel, maar het is een tip die vaak vergeten wordt. Mensen die afvallen en opschrijven wat ze eten, houden zich beter aan een dieet en eten ook bewuster. Je bent bovendien eerlijker tegenover jezelf en het is een manier om je motivatie te behouden.


Laat een reactie achter »