Afvallen in een week, zo gepiept!

Mariska Hensing 12 augustus 2015 0
Afvallen in een week, zo gepiept!

Ben je helemaal klaar met die overtollige kilo’s? Heb je er alles voor over om een gedeelte daarvan binnen een week te verliezen, zodat je op de reünie of bruiloft perfect afgetraind voor de dag komt?
Dan zijn er genoeg mogelijkheden voor jou om dit doel – veilig – te bereiken. Natuurlijk kan je in een week niet tientallen kilo’s afvallen, daarvoor is meer tijd nodig, maar als je er net wat strakker uit wilt zien, is dat heel goed haalbaar. Afvallen in een week is geen eenvoudige opgave, je hebt er behoorlijk wat werk aan. De meeste mensen werken namelijk van negen tot vijf en hebben daarna pas tijd om te sporten.

Afvallen in een week? Breng het lichaam op gang

Als je meer vrije tijd hebt, kan je vanzelfsprekend de tijd anders indelen, zodat je nog meer resultaat behaalt. Afvallen in een week is voor iedereen mogelijk, als je maar het doel voor ogen houdt.
Mensen die niet of nauwelijks aan sportbeoefening doen, zullen deze week waarschijnlijk het meest afvallen. Het lichaam wordt tenslotte geactiveerd en gaat in de ‘sportmodus’. Hierdoor komt het metabolisme op gang en zullen de kilo’s ervan af vliegen. Afvallen in een week geeft je (mentale) kracht voor latere momenten, vergeet dat niet als een training niet zo lekker gaat.

Maandag: bijltjesdag

Na een lang weekend waarin je misschien nog wel wat te veel gegeten of gedronken hebt, staat op maandag de drukke werkweek weer op je te wachten. Zodra je maandagmorgen opstaat weet je dat je deze week maar 1 doel voor ogen hebt: zorgen dat je afvalt. Begin elke dag met een goed glas water en een vrolijke glimlach!

Drink gedurende de hele week elke dag zo’n 10 glazen water. Je eet hierdoor minder en het water verwijdert de giftige stoffen uit je lichaam, waardoor je afvalt. Neem ook kleine porties met alleen gezond eten.

Sporten tot je er bij neervalt

Sta op met havermout (eventueel een beetje honing voor de smaak) en wat melk. Eet fruit en veel groenten. Begin daarnaast na je werk elke dag een half uurtje aan cardiotraining te doen. Ga lekker fietsen, hardlopen of zwemmen. Dit is niet te belastend voor je lichaam. Daarnaast kan je twee keer in de week, bijvoorbeeld op dinsdag en zaterdag, aan krachttraining doen.

Wees verstandig: ga tot het gaatje, maar niet eroverheen

Dit is de maximale belasting voor het ongetrainde lichaam, als je meer doet loop je kans op blessures. Probeer vrienden bij het project te betrekken; zij kunnen je steunen en – als ze zin hebben – meedoen. Afvallen in een week wordt zo een stuk leuker.

Afvallen in een week? Leef bewust

Elke dag onthoud je je van snoepen en vettige tussendoortjes. Afvallen in een week gaat niet zomaar! Als je verder goed – lees genoeg – slaapt, zal je lichaam beter herstellen en is de kans groter dat je kilo’s afvalt. Het stresshormoon neemt ook nog eens af, waardoor je je energieker en sterker voelt.

Als je aan het eind van de week in een bepaalde jurk of broek wilt passen, levert deze strijd je een paar kilo gewichtsverlies op dat net het verschil maakt tussen er goed of heerlijk uitzien. Met een lekker fit lichaam ben je bovendien een stuk vrolijker. Misschien houd je het zelfs wel vol na de inspannende week!

Alleen afvallen is erg moeilijk

Op jezelf afvallen is erg moeilijk. Vaak kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om je motivatie hoog te houden. Het mentale dieet plan is ontwikkeld om gezond en gemotiveerd af te vallen.
Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen.

Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

  • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
  • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
  • Een video om je motivatie op pijl te houden


Laat een reactie achter »