Afvallen door het volgen van een sapkeur

Mariska Hensing 30 november 2015 0
Afvallen door het volgen van een sapkeur

Wanneer je graag wilt afvallen zijn er tientallen manier waarop dit kan worden bereikt. Dat niet iedere manier bij iedereen werkt klinkt je waarschijnlijk bekend in de oren. Dat zal wellicht ook gelden bij het afvallen door het volgen van een sapkeur. Het moeilijkste dat ik heb ervaren bij het volgen van een sapdieet is dat je wekenlang enkel vloeibaar voedsel binnenkrijgt. Dit kan na verloop van tijd een breekpunt kunnen vormen om er mee door te gaan. Wanneer je mentaal sterk genoeg bent om u hier weerstand tegen te bieden zal je flink beloond worden. Het volgen van een sapkeur heeft namelijk veel voordelen:

  • Je hebt snel een vol gevoel
  • Je krijgt (meer dan) voldoende voedingsstoffen binnen uit groente en fruit
  • Koolhydraatarm voedsel met veel enzymen, mineralen en vitaminen
  • Ontgiftende werking waardoor je lekkerder in je lichaam zit

Sapdieet volgen met een slowjuicer

Wanneer je niet alleen voor afvallen gaat, maar het ook belangrijk vindt dat de kwaliteit van het voedsel goed is, dan is het aan te raden om de groente en fruit te persen met een slowjuicer. De groenten en fruit worden bij het slowjuicen, anders dan bij een sapcentrifuge, op lage snelheid door middel van perskegel gekneusd. Hierdoor vind er maar weinig oxidatie plaats en kan het sap, mits gekoeld bewaard nog lang gedronken worden zonder dat er kwaliteitverlies optreed. Hierdoor kan ik 2 dagen met sapjes vooruit worden gepersd, dat is wel zo makkelijk. Nu mijn sapdieet is afgelopen drink ik nog met regelmaat een gezond groentesapje met mijn slowjuicer. Niet echt meer om af te vallen, maar vooral vanwege de andere gezondheidsapecten. Ik voel me er fitter door en heb meer energie. Ik zou het iedereen willen aanraden, want ook groenten die qua structuur wellicht minder lekker zijn kunnen op gebied van smaak weer verassend positief uit de hoek komen. Een tip om hier eens voor te kijken is www.sapmachines.nl. Anders dan bij de grote partijen weten ze precies waarover ze het hebben, omdat ze er in zijn gespecialiseerd.

Resultaten van mijn sapkeur (3 weken)

6,5 kilo afgevallen
niet extra gesport
meer energie
vitalere huid
Vetpercentage van 23% naar 15% gedaald.

Nu ik twee tot drie keer nog een sapje drink als vervanging van bijvoorbeeld het ontbijt of lunch ben ik gedurende 2 maanden nog eens 4 kilo kwijt geraakt.


Laat een reactie achter »