Groene thee en afvallen

Mariska Hensing 5 augustus 2015 0
Groene thee en afvallen

Een theesoort die helpt bij het afvallen? Waar je weinig tot niets voor hoeft te doen en die ook nog eens hartstikke gezond is? Groene thee staat al langer bekend als een reinigende en helende thee die op allerlei vlakken voor positieve gezondheidsverschijnselen zorgt. Zo zit er een krachtige antioxidant in de thee die ervoor zorgt dat je afvalt. Groene thee en afvallen gaan dus heel goed samen.

Goede gezondheid

Enkele voordelen van het drinken van groene thee zijn bijvoorbeeld het feit dat het duizeligheid helpt voorkomen, net als vele vormen van kanker. Daarnaast verkleint het drinken van groene thee het risico op de ziekte van Parkinson. Na de maaltijd heeft het ook een positief effect op de bloeddruk, die naar beneden gaat. Groene thee en afvallen kan heel eenvoudig in eigen huis, zonder enige moeite. Minder vet en cholesterol en een verkleinde aanmaak van schadelijke cellen zijn slechts enkele voorbeelden van de voorbeeldige werking van deze fijne theesoort.

Groene thee en afvallen

Groene thee wordt voornamelijk in Zuidoost-Azië geproduceerd. De combinatie groene thee en afvallen was daar al langer bekend, maar de laatste tientallen jaren is het ook naar Nederland over komen waaien. Uiteraard verschilt het per soort groene thee en de producent, hoe werkzaam de stof is en zijn werk doet. Met een of twee koppen per dag zit je ook wel aan de maximale hoeveelheid die je helpt bij het afvallen.

Superdrinks

Groene thee is eigenlijk een van de ‘superdrinks’ die op natuurlijke wijze helpen om jouw lichaam en geest op orde te krijgen. Geen gekke suikerdrankjes hoeven er aan te pas te komen: groene thee is puur natuur en weet al jaren met deze eenvoudige formule de wereld te veroveren. Toch zal je ook bij het drinken van thee moeten letten op wat je eet en vooral ook wat je niet eet. Sporten is bijna altijd goed voor je en helpt om het lichaamsgewicht naar beneden te brengen. De groene thee vormt dan ook een onderdeel van dit bredere programma.

Reinigende werking

Behalve dat er in groene thee antioxidanten zitten die bevorderlijk zijn voor de vetverbranding, is het ook zo dat de thee het lichaam reinigt. Oude oosterse gebruiken maakten niet voor niets dikwijls gebruik van groene thee om het lichaam te onderwerpen aan een strenge reiniging. Afvalstoffen verlaten veel sneller het lichaam door de thee en op die manier blijven je cellen een stuk sterker. Je voelt je jonger en beter. Groene thee en afvallen is daarom een ideale combinatie.

Overgewicht bestrijden

Zeker in onze westerse maatschappijen waar een groot gedeelte van de bevolking lijdt aan overgewicht, is groene thee een uitstekend middel om op een gezonde, natuurlijke wijze vocht tot je te nemen dat niet voorbereid is met allerlei E-nummers en dergelijke.

Afvallen met groene thee

Een natuurlijk product dat zich in de loop der eeuwen bewezen heeft wordt ook in Nederland steeds populairder. Groene thee en afvallen gaan heel goed samen. Voor mannen en vrouwen die graag willen afvallen, is het drinken van groene thee in plaats van de suikerhoudende drankjes een uitstekend begin.


Laat een reactie achter »