Snel afvallen | 4 afslank tips.

Mariska Hensing 13 augustus 2015 5
Snel afvallen | 4 afslank tips.

4 Afval tips om snel af te vallen.

Deze afval tips helpen je snel kilo’s kwijt te raken. Om je streefgewicht  echter te behalen en behouden dien je een mentale dieet plan te volgen.

Let erop dat je je consistent houdt aan de afvaltips gedurende de periode dat je wilt afvallen. Alleen dan kan je resultaat boeken.

Om snel af te vallen dien je stofwisseling (metabolisme) verhoogd te worden. Hoe sneller je metabolisme werkt, hoe meer calorieën je lichaam verbrandt.

Afval tip 1:  Eet op vastgestelde tijden. Probeer elke dag 4 tot 6 maaltijden in te plannen zonder tussendoortjes.

Begin met een goed ontbijt en neem de meeste calorieën vroeg op de dag in. Verminder bij elk opvolgende maatijd het aantal calorieën. Sla geen enkele maaltijd over.  Na het avondmaaltijd dien je niks meer te eten. Dus ook geen tussendoortjes.

Afval tip 2: Drink voldoende water. Je stofwisseling heeft voldoende water nodig voor het aan- en afvoer van afvalstoffen. Vermijd frisdrank en andere zoete dranken.

Afval tip 3: Beweeg meer dan je normaal doet.  Hiermee verhoog je je metabolisme waardoor je in rusttoestand meer calorieën verbrandt.

Tip: Probeer zoveel mogelijk te bewegen nadat  je ontbeten hebt. Uit onderzoek is gebleken dat  het lichaam in de ochtend de meeste calorieën  verbrandt.

Afval tip 4: Maaltijd combinaties. Eet vroeg op de dag eiwit en koolhydraten maaltijden en later op de dag koolhydratenarm maaltijden. Wanneer je echter in de avond sport dien je koolhydraten toe te voegen aan je maaltijden.
Vermijd de combinatie koolhydraten en vet in je maaltijden.

Alleen afvallen is erg moeilijk

Op jezelf afvallen is erg moeilijk. Vaak kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om je motivatie hoog te houden. Het mentale dieet plan is ontwikkeld om gezond en gemotiveerd af te vallen.
Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen.
Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

 • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
 • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
 • Een video om je motivatie op pijl te houden


5 reacties »

 1. hatice 12 juni 2012 om 10:36 pm - Reply

  Hoe val ik snel maklijke af?wil me buik weg heben

  • admin 14 juni 2012 om 11:08 pm - Reply

   Best hatice, de meesten van onze bezoekers zijn erg te spreken over het vitadis dieet.

 2. Laurens 19 juli 2013 om 9:37 pm - Reply

  Ik zou zeggen eet tussen die 4 a 6 maaltijden op een dag wel tussendoortjes, maar dan wel gezonde zoals noten. Zo blijft je spijsvertering nog meer op gang, en verbrand je meer vet.

 3. Daphne 2 april 2014 om 6:02 pm - Reply

  Hoi..
  Ik ben in januari begonnen met mijn dieet maar ik ben amper tot niet afgevallen en wil het nu op een andere manier doen bijv. met pillen.
  Ik zou graag meer informatie willen over welke pillen of drankjes het beste zijn en hoe ik het beste hier mee om kan gaan..
  Kunnen jullie me helpen?

  • Mariska Hensing 2 april 2014 om 7:45 pm - Reply

   Wij zijn geen voorstander van pillen. Waar we wel goede feedback over krijgen is het vitadis dieet.
   De meeste positieve reacties krijgen we over dit dieet.

Laat een reactie achter »