Het Weight Care review

Mariska Hensing 15 augustus 2013 0
Het Weight Care review

Oké, het is duidelijk: je wilt afvallen. Je voelt je net niet helemaal lekker in je vel zitten. Misschien komt het door een lange vakantie waar je lekker gegeten hebt, de stress van je werk of omdat je nou eenmaal van lekkere koekjes houdt: het maakt allemaal niet uit.

Weight care recensie

Met Weight Care kan iedereen gemonitord worden bij het afvallen en zo snel en eenvoudig de nodige kilo’s kwijtspelen. In het Weight Care review kijken we naar deze aanpak. De belangrijkste vraag is natuurlijk hoe het werkt? Minstens zo belangrijk is de vraag of het zo goed werkt als verkondigd?

Weight Care review: alle beetjes helpen

Met het Weight Care programma leg je jouw afslankavontuur vast. Het is mogelijk om je persoonlijke afvalrace vast te leggen, terug te zien in mooie grafieken en daarbij ondersteuning te krijgen van de Weight Care professionals. Deze mensen hebben al eerder met het bijltje gehakt en weten precies hoe ze jou moeten motiveren.

Gratis inschrijven

Je kunt je via een aanmeldformulier inschrijven. Je rekent wat belangrijke dingen uit zoals je BMI , eventueel je vetpercentage en je stelt – met hulp uiteraard – een persoonlijk programma samen. Vervolgens kan je met maaltijdvervangers, caloriearme snacks en allerlei shakes aan de slag. Deze gaan jou helpen bij het verliezen van die vervelende kilo’s.

Het principe

Het principe van Weight Care is niet heel moeilijk: vervang een of twee maaltijden per dag door een maaltijdvervanger. Zo krijg je minder calorieën binnen en val je, als je meer verbruikt dan je binnenkrijgt, af. Het klinkt allemaal eenvoudig, maar in het dagelijks leven zijn er genoeg verleidingen. Een broodje tussen de middag bij de lokale bakker is misschien wel lekker, maar kan bomvol calorieën zitten.

Goed nagedacht

Het Weight Care review is dan ook te spreken over de tussendoortjes van het programma die het gat opvullen van de slechte tussendoortjes. Verder krijg je persoonlijk advies en raak je vanzelf gemotiveerd door de enthousiaste medewerkers die je op allerlei gebieden helpen.

In de Weight Care recensie komt naar voor dat het een veelzijdig dieet is waar je genoeg vitaminen, mineralen, vetten, eiwitten en koolhydraten voorgeschoteld krijgt. Zo zijn er ook veel recepten waar je uit kunt kiezen.

Allergieën opsporen

Verder is het Weight Care review ook te spreken over de mogelijkheid om allergenen op te sporen. Veel mensen zijn voor bepaalde stoffen allergisch, maar weten niet precies welke. Zuivelproducten en sommige noten zijn goede voorbeelden. Minder bekend zijn de weekdierallergieën en de afkeer voor mosterd- en sojaproducten. Een handige bijkomstigheid.

ABC

Weight Care werkt met het zogenaamde ABC-plan. Als je het programma start word je direct uitgelegd wat het inhoudt en voor jouw betekent. Veel water drinken is sowieso erg belangrijk.

Weight Care review: een hoog rapportcijfer

Tenslotte is het nog waardevol om te kijken hoe een dag met Weight Care er dan uit zou zien. Het begint met het ontbijt waarna ook de lunch en het avondeten volgen. Uit het Weight Care review blijkt dat je allerlei tussendoortjes krijgt aangereikt en speelt verder sport eventueel ook nog een rol, afhankelijk van je eigen voorkeuren en wensen. Het algehele beeld is positief.

Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke afvalrace en dat is online eenvoudig bij te houden. Een prima keuze om af te vallen.


Laat een reactie achter »