Hoe kan ik snel afvallen | 3 tips

Mariska Hensing 11 augustus 2015 0
Hoe kan ik snel afvallen | 3 tips

Hoe kan je snel afvallen

3 tips om snel af te vallen

Overgewicht kan verschillende negatieve invloeden hebben op een persoon.  Deze negatieve invloeden kunnen zich uiten in een slechte gezondheid, fysieke klachten, depressie en geen gevoel van eigenwaarde. Iemand die gewicht verliest merkt vaak ook de vele positieve veranderingen die het gewichtsverlies met zich meebrengt. Het is een van de redenen waarom zoveel mensen graag willen afvallen.

Daarom 3 tips om snel af te vallen:

Tip 1: U moet ‘’afvallen’ op verschillende manieren benaderen. Dus denk bij afvallen niet alleen aan diëten.  Afvallen is ook een verandering in mentaliteit.  Niet alleen een goede mentaliteit is van belang maar ook dient u diëten te combineren met verhoogde lichaamsbeweging.  Zorg daarom dat u een mentale dieetplan opstelt waardoor u zich vasthoudt aan deze veranderingen in uw leven.

Tip 2:  Wees realistisch in uw aanpak. Hierdoor houdt u de juiste mentaliteit vast, waardoor u de focus niet verliest. Door de juiste mentale discipline wordt u niet ontmoedigt en bereikt u eerder uw streefgewicht.

Tip 3: Let op hoe uw lichaam reageert op gewichtsverlies.  U dient te begrijpen dat elk lichaam anders reageert op gewichtsverlies. Wees daarom niet bang om van methode te veranderen.  Wat bij sommige afvallers werkt hoeft namelijk niet bij u te werken.

Vergeet niet dat discipline en consistentie van uw aanpak nog altijd de belangrijkste succesfactoren zijn.

Alleen afvallen is erg moeilijk

Op jezelf afvallen is erg moeilijk. Vaak kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om je motivatie hoog te houden. Het mentale dieet plan is ontwikkeld om gezond en gemotiveerd af te vallen.
Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen.
Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

  • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
  • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
  • Een video om je motivatie op pijl te houden


Laat een reactie achter »