Online afvallen

Mariska Hensing 30 mei 2013 1
Online afvallen

Je hebt de beslissing al genomen. De kilo’s gaan er af. Hoe je dat het best kan doen hangt helemaal af van je persoonlijkheid en vanzelfsprekend van hoeveel tijd je hebt binnen het drukke leven dat veel mensen vandaag de dag leiden. Online afvallen is daarom voor veel mensen een serieuze optie. En terecht!

Online afvallen doe je zo

Met behulp van een website of plan wordt er getracht het overbodige gewicht te minimaliseren. Voor veel mensen is het een relatief nieuw fenomeen. Wat houdt online afvallen in de praktijk in? Het begint met een trainer die jou voorziet van de juiste schema’s, trainings- en voedingstips en je motivatie op peil houdt. Met een goed plan kan jij de wereld aan en heb je ook voldoende adviezen om een gezonder leven mogelijk te maken.

De doelen

Allereerst stel je met behulp van de adviseur/trainer een plan samen. Wat zijn je doelen? Hoeveel wil je afvallen? In welke periode wil je dit doel bereiken? Met welke instelling ga je het gevecht aan? Waar denk je dat moeilijkheden gaan liggen? Hoeveel kost het eigenlijk om zo’n programma te volgen? Dit zijn allemaal legitieme vragen die een rol spelen bij de start van het proces.

Het begin

Als je dit eenmaal duidelijk voor ogen hebt, kan je beginnen aan de nieuwe, gezonde periode in je leven. Het is de bedoeling dat je regelmatig onder controle staat van je trainer. Door zelf de gegevens in te vullen kan je op die manier in de gaten worden gehouden. Zo komt je precies te weten waar je sterke en zwakke punten liggen.

Volhouden

Online afvallen is – zeker in het begin – niet heel moeilijk. Als je de nieuwe tips ter harte neemt, merk je al snel dat het allemaal vrij vlot zal verlopen, de eerste weken. Het lichaam komt tenslotte in een nieuwe fase waar activiteit en een gezond voedingspatroon een belangrijke rol spelen. Daarna wordt het pas echt belangrijk wat je gaat doen.

De factor motivatie

Motivatie behouden is bij afvallen in het algemeen en online afvallen in het bijzonder een lastige zaak. Daarom heb je ook zoveel aan de persoon die je begeleidt. Deze voorziet je van handige tips en geeft je nuttige instructies. Zelf afvallen gaat jou op die manier zeker lukken. Daarna is het volhouden en onderhouden.

Zodra de doelen zijn bereikt, haken veel mensen af, terwijl juist dat het moment is dat je door moet gaan. Het vervolgtraject is namelijk ook een stuk eenvoudiger. Je bent nou eenmaal al afgevallen. Houd dan het gezonde voedingspatroon en je sportieve activiteiten gewoon in je systeem vast. Herinner je waarom je ook alweer begonnen was aan het online afvallen.

Online afvallen

Zorg dat je de juiste hulpmiddelen thuis hebt liggen. Een goed werkende computer, een matje om de oefeningen om te doen en een paar mooie logboeken helpen aanzienlijk om de goede spirit te krijgen. Houd het logboek ook elke ochtend of avond bij. Kies elke dag een moment uit en maak dat moment de jouwe. Online afvallen gaat geeft je op die manier kracht en vitaliteit. Zo kan je een nieuw leven opbouwen in veel slankere broeken en met veel meer levenslust.

Alleen afvallen is erg moeilijk

Op jezelf afvallen is erg moeilijk. Vaak kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om je motivatie hoog te houden. Het mentale dieet plan is ontwikkeld om gezond en gemotiveerd af te vallen.
Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen.
Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

  • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
  • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
  • Een video om je motivatie op pijl te houden


1 reacties »

  1. 10 Kilo Afvallen 17 juni 2013 om 8:52 am - Reply

    Motivatie is een belangrijk punt. Hou bij hoeveel resultaat je boekt, hoe meer dat is, hoe meer gemotiveerd je raakt!

Laat een reactie achter »