Gezond afvallen met het Paleo Dieet

Mariska Hensing 13 augustus 2015 0
Gezond afvallen met het Paleo Dieet

De kilo’s moeten er weer van af. Tussen de enorme hoeveelheid manieren om dat doel te bereiken, springt er zo nu en dan een methode uit die een nadere blik meer dan waard is. In dit geval gaat het om de populaire Paleo Revolutie van Mitchell van Duuren.

Paleo dieet – Eigen revolutie

Nadat hij zelf jarenlang problemen had met zijn overgewicht besloot Mitchell het anders aan te pakken. De methode werkte zo goed dat hij er een boek over schreef. Hoe werkt dit Paleo dieet precies? En wat zijn de grote verschillen met andere manieren van afvallen?

Lees hier meer over het verhaal van Mitchel

Paleo Revolutie review: goed georganiseerd

De Paleo Revolutie is duurzaam te noemen omdat het uitgaat van een langdurige en constante gewichtsafname en gezondheidstoename. Het gaat uit van het resultaat op de lange termijn. In het Paleo Revolutie review wordt dit als een zeer sterk punt gezien.

Wie doen mee?

Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Het gaat uit van de volledige lichaamstraining en laat de vetverbrandende hormonen aan het werk.

Eenvoudige tips

Met lichaamsoefeningen, gezonde voeding en de juiste motivatie wordt dit bereikt. In het Paleo Revolutie boek krijg je volgens de makers geen honger en is de weg naar een strakker, gezonder lichaam zelfs vrij eenvoudig. Er wordt in het boek rekening gehouden met beginners en gevorderden, zodat iedereen mee kan doen.

In het Paleo Revolutie review is de test dat je het boek in drie uurtjes uit kan lezen, getest, en het klopt precies. In eenvoudige termen en begrijpelijke zinnen wordt alles duidelijk uitgelegd.

Paleo Revolutie: twee onderdelen

De Paleo Revolutie bestaat uit twee onderdelen. Dat is het boek dat je digitaal alsook in het echt kunt aanschaffen, gecombineerd met de audiobestanden. Het boek is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke bevindingen en weet toch controversieel te zijn.

Het druist namelijk in tegen veel dingen die je voor waar aannam. Het zorgt ervoor – mits je het goed uitvoert – dat je geen last meer hebt van het beruchte jojo-effect en dat je voor de rest van je leven gezond door het leven gaat.

Gouden Pakket

Het fysieke boek krijg je trouwens alleen bij de aanschaf van het pakket ‘Goud’, een klein minpuntje. Bij het gouden pakket krijg je trouwens ook twee proefverpakkingen van een Paleo Shake, net als de armband die symbool staat voor de kilo’s die jij kwijt gaat raken en de revolutie die in je leven plaats gaat vinden volgens Mitchell.

Tweede onderdeel

De audio bestanden bestaan uit vier setjes die het boek voorlezen. Zo kun je het rustig op je in laten werken terwijl je de dagelijkse dingen doet. De ideale manier voor mensen die niet zo van het lezen zijn, maar meer van het doen. Verder krijg je een Paleo Chef boekje cadeau met 21 ontbijt-, lunch- en dinerrecepten.

Drie fases

In het Paleo Revolutie review komen met name de drie fases naar voren die je doorlopen moet om te slagen in je doelstellingen. Deze bestaan uit de juiste mindset, weten wat je moet weten, en weten wat je moet doen. De drie fases spreken voor zich, maar worden duidelijk uitgelegd. Het Paleo Revolutie review is dan ook zeer positief over de blijvende betrokkenheid en werking van deze methode. De grote populariteit is een logisch gevolg van deze eenvoudige manier om af te vallen.

Naar de Paleo Revolutie

Laat een reactie achter »