Probleemloos afvallen met afslankringen

Mariska Hensing 9 februari 2017 0
Probleemloos afvallen met afslankringen

Veel mensen willen wel gewicht verliezen, maar weten niet zo goed hoe ze dit moeten doen. Ze willen wel gezonder eten en meer bewegen, maar ze willen ook weer niet hun hele leefstijl omgooien. Wil jij ook van je overtollige vet af, maar wil je hier niet te veel moeite voor doen? Dan kun je ervoor kiezen om gewicht te verliezen met behulp van de afslankringen.

Afvallen met afslankringen: een korte introductie

Afslankringen of afvalringen zijn magnetische teenringen die speciaal ontwikkeld zijn om jou te helpen bij het afvallen. De unieke ring wordt gemaakt van antiallergische en rekbare siliconen, waardoor de afslankring vrijwel onzichtbaar is en bovendien comfortabel om de teen zit.

Heb je de ring eenmaal om je teen gedaan, dan wordt er een magnetisch veld van ongeveer 1100 gauss gevormd. Door de kracht van dit magnetische veld en de massage die de ring onder de tenen geeft, wordt de stofwisseling gestimuleerd. Dit betekent dat je lichaam voeding sneller kan verteren, waardoor je op de lange termijn af kunt vallen.

Het dragen van de afslankringen

Je draagt de afslankring om je grote teen. Wil je nog sneller afvallen, dan kun je er ook voor kiezen om twee ringen te dragen. In dit geval draag je de ring niet aan één teen, maar neem je een afslankring voor beide tenen.

Je kunt een afslankring maximaal 24 uur lang dragen. Na het dragen van de ring, kun je de afslankring eventueel wassen. Dit kan gewoon met de hand in handwarm water met een beetje wasmiddel. Na een korte rustperiode kun je de ring nog een keer dragen, zodat je je lichaam wederom kunt stimuleren om voeding beter te verteren.

Het bestellen van de afvalringen

Bestel je een setje afvalringen bij een online warenhuis zoals www.wezan.nl, dan kun je hier ongeveer drie tot vier maanden mee doen. Door de ringen meerdere maanden te gebruiken, profiteer je optimaal van de werking van de unieke ringen. Eventueel kun je na de periode van drie tot vier maanden nog een setje ringen bestellen, zodat je nog meer gewicht verliest.


Laat een reactie achter »