Snel afvallen tips: snel en betrouwbaar

Mariska Hensing 11 augustus 2015 3
Snel afvallen tips: snel en betrouwbaar

Snel afvallen tips zijn geen wondermiddel, maar ze helpen je wel perfect! De tips in dit artikel zijn in te delen in twee categorieën. Degene waar je in principe geen lichamelijke beweging hoeft te doen, en de categorie waar je wel degelijk een beetje de armen en benen moet bewegen. Veel mensen hebben – helaas – problemen met het inpassen van regelmatige sportsessies in hun leven. Dat hoeft echter geen probleem te zijn om in een korte periode veel af te vallen.

Deze snel afvallen tips helpen je om in een paar weken een maatje minder te krijgen. Met een combinatie van sporten en eten krijg je vanzelfsprekend het beste resultaat.

Lichamelijke beweging hoeft niet in de sportschool

De eerste snel afvallen tips hebben alles te maken met sporten en de lichamelijke beweging die nodig is om je lichaam snel te laten afvallen. Om te beginnen hoef je helemaal niet naar de sportschool. Je kan bijvoorbeeld naar de trein lopen of de fiets pakken – indien mogelijk – als je naar je werk gaat. Daarnaast zijn er talloze manieren waarop je kunt bewegen. Ga bijvoorbeeld eens lekker lang met de hond wandelen of met die gezellige buurman.

Sporten werkt

Als je het leuk vindt om te sporten dan is de sportschool of een hardloop- of fietstraining een ideale manier om je snel te laten afvallen. Behalve dat je veel vocht verliest met zo’n training wordt je lichaam ook geactiveerd. Je metabolisme zal de dagen erna een stuk sneller verlopen.

Dit heeft tot resultaat dat je ook in rust meer zult verbranden. Met een aantal fikse trainingen in de week kan je op korte termijn super snel afvallen. Let daarbij overigens wel op dat je het lichaam niet overbelast, niemand wil tenslotte thuiszitten met een kapotte knie of pijnlijke rug. Deze snel afvallen tips moeten natuurlijk wel helpen!

Zwemmen

Voor veel mensen is zwemmen een hobby die ze graag rustig in het zwembad of in de zomer – in de verkoelende zee – leuk vinden om te doen. Zodra ze echter een bepaald aantal baantjes ‘moeten’ trekken om in conditie te blijven, gaat het ze tegenstaan. Dat is helemaal niet nodig. Zelfs als je rustig een half uurtje, zonder een bepaald doel, je baantjes trekt, bereik je al veel resultaat.

Zwemmen traint werkelijk je hele lichaam. Het bouwt conditie op en het is bovendien ontlastend voor de gewrichten. Een uitstekende manier om snel af te vallen. Snel afvallen tips zoals ze moeten zijn!

Eten en drinken

Je kan ook gewoon zonder iets te doen snel afvallen. Zo is het drinken van 8-10 glazen water per dag heel goed om de giffen in je lichaam te verwijderen. Hierdoor zal het metabolisme omhoog gaan. Daarnaast werkt het drinken van groene thee ongeveer hetzelfde. Doen dus!

Tegelijkertijd is het verstandig om je eetporties te verkleinen. Eet twee in plaats van 4 aardappelen. Met de glazen water erbij wordt je honger gestild, een ideale combinatie! Het eten van fruit en groenten is verder heel goed vanwege de mineralen en vitaminen. Ze zijn bovendien caloriearm en geven je een vol gevoel.

Snel afvallen tips: Wat moet je niet doen?

Stop met vettig, slecht eten. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Als jij stopt met het eten en drinken van chips, taartjes, koekjes en frisdranken zal je binnen een mum van tijd de kilo’s voorgoed vaarwel kunnen zeggen. Deze snel afvallen tips helpen je goed op weg, maar je zal er wel iets voor moeten doen. De kilo’s vliegen er dan gegarandeerd af. Waarom zou je het niet doen? Veel succes.

Alleen afvallen is erg moeilijk

Op jezelf afvallen is erg moeilijk. Vaak kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om je motivatie hoog te houden. Het mentale dieet plan is ontwikkeld om gezond en gemotiveerd af te vallen.
Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen.
Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

 • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
 • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
 • Een video om je motivatie op pijl te houden


3 reacties »

 1. manda van den berg 3 maart 2013 om 7:18 pm - Reply

  ik vind het heel fijn een steuntje in de rug om af te vallen

 2. manda van den berg 3 maart 2013 om 7:19 pm - Reply

  ik vind het heel fijn een steuntje in de rug om af te vallen, graag afvallen 10 kilo

 3. Gwendy mulder 3 maart 2013 om 9:18 pm - Reply

  Ik zou graag het mentale dieet plan willen uitproberen. Mvg Gwendy

Laat een reactie achter »