Het ZelfSlank Plan: 3 afslankmethoden in 1

Mariska Hensing 11 augustus 2015 0

Er is een gloednieuw plan beschikbaar wat nu al veel stof doet opwaaien. Vooral omdat veel deelnemers claimen dat het hen na jaren worstelen de doorbraak gaf. We zouden natuurlijk niet zijn wie we zijn als we dit nieuwe plan zelf niet kritisch zouden toetsen.

Het gaat om het ZelfSlank Plan. Dit plan doet veel beloftes, mede voor ons de reden om er diep in te duiken. En te zien hoe dit programma zich van anderen onderscheidt.

Onze eerste indruk: het ZelfSlank Plan komt inderdaad over als een zeer veelzijdig, doordacht en effectief programma. Wij kennen namelijk veel diëten of dieetprogramma’s die zich maar op 1 aspect richten:

Hetzij snel een aantal kilo’s kwijtraken (dankzij bijvoorbeeld een eiwitdieet, poeders, shakes, enzovoort) hetzij werken aan een gezonde leefstijl voor de langere termijn.

Het ZelfSlank Plan combineert deze doelen en biedt meer: het zijn als het ware 3 afslankmethoden gebundeld in 1 glashelder programma. Bovendien worden de shakes en poeders achterwege gelaten. Best wel verfrissend te zien hoe snel afvallen ook zonder kunstgrepen mogelijk is! In vogelvlucht hierbij de 3 afslankmethoden van het ZelfSlank Plan:

Methode 1: snel kilo’s kwijt door het boosten van de vetverbanding (dankzij calorie-timing)
Methode 2: het jojo-effect buiten de deur houden dankzij een anti-eetbuien mindset
Methode 3: op gewicht blijven dankzij een uitgekiend & praktisch leefstijlprogram

Het prettige aan de ZelfSlank site is dat je je niet eerst hoeft te registreren om alles in te kunnen zien. Dit hebben we bij andere afslankmethoden wel eens anders gezien.

Alex Greve

Het brein achter het ZelfSlank Plan is Alex Greve. Alex is leefstijlcoach van beroep en schrijver van de boeken:

Vergeet het dieet: slank worden, slank blijven (in 1998) en:
Honger Naar Meer: in 7 weken macht over gewicht én gezondheid (uit 2007).

Alex heeft zelf in zijn leven geworsteld met overgewicht. Dankzij een studie Psychologie en NLP heeft hij kunnen achterhalen waar dat door kwam. Nadat hij zelf zijn overgewicht is kwijtgeraakt, is hij aan de hand van zijn boeken, coaching & workshops anderen gaan helpen hetzelfde te bereiken. Alex is het meest enthousiast over het ontwikkelen van hulpmiddelen die het volhouden van de slanke leefstijl gemakkelijker maken.

Meer over Alex Greve, zijn achtergrond en zijn motivatie voor het ZelfSlank Plan lees je hier.

Seizoensvoeding

Naast de 3 afslankmethoden in 1 zijn er nog andere aspecten die het ZelfSlank Plan uniek maken. Zo bevat het ZelfSlank Plan alleen seizoensvoeding. Dat wil zeggen: naast vlees en vis, alleen het fruit en de groenten die deze maand in seizoen zijn. Het voedingsplan verandert dus elke maand van samenstelling. Dus niet 4x per jaar met de seizoenen, maar elke maand. Eigenlijk zou Alex het dus maandvoeding moeten noemen J

Maar waarom seizoensvoeding? Op de ZelfSlank site somt Alex het als volgt op: ‘seizoensvoeding is vers, goedkoop en lekker’. Maar volgens Alex kleven er meer voordelen aan seizoensvoeding. Zie het volgende overzicht, van de ZelfSlank site:

het is goedkoper. En vaak in de aanbieding!
het is veel gezonder (verser en lokaler kan niet)
ook gemakkelijker want: het is gewoon verkrijgbaar in de lokale supermarkt
beter voor het milieu (het reist niet de hele wereld over)
en niet in de laatste plaats: het smaakt beter!

 

Praktische Menuplanner & Persoonlijke Boodschappenlijstjes

Het ZelfSlank Plan bied je naast de 3 afslankmethoden, seizoensgebonden weekmenu’s een hele handige tool, die wij nog bij geen ander dieetprogramma tegen zijn gekomen:

De ZelfSlank Menuplanner (klik in de video hieronder voor een demo)

Het grote voordeel van deze tool is dat het je verbazingwekkend veel tijd en moeite bespaart. Je selecteert welke recepten je gaat eten, met hoeveel personen en KLIK!, je krijgt een persoonlijk boodschappenlijstje voorgeschoteld. Even printen of emailen naar je telefoon en de boodschappen zijn zo gehaald.

Het is duidelijk dat Alex heeft nagedacht over de praktische kant van de gezonde leefstijl. Want gezonder leven willen we allemaal – hoewel niet altijd even makkelijk. Maar dit hulpmiddel neemt behoorlijk wat hoofdzorgen weg!

En volgens mij bespaart het ook aardig wat trips heen en weer naar de winkel.

Snel vetverlies danzij Calorie-timing

Een belangrijk en ietwat mysterieus onderdeel van het ZelfSlank Plan is de ZelfSlank Booster. De belofte van de Booster is dat het jouw vetverbanding nog harder aanjaagt dan methode 1 van het ZelfSlank Plan al doet.

Alex vertelt op de ZelfSlank site niet in detail wat de Booster precies inhoudt. Dus ik heb even navraag gedaan. Het schijnt te maken te hebben met het timen van calorieen op een dag. Het blijkt dat het eten van de juiste hoeveelheden, in de juiste combinaties, op de juiste tijdstippen van de dag enorm veel verschil maakt. Ondanks dat je qua calorieen hetzelfde binnenkrijgt, maakt dat het verschil tussen 1 kg en 2.5 kg vetverlies per week.

Paleo-dieet

Het is duidelijk dat Alex zich voor het ZelfSlank Plan heeft laten inspireren door het paleo-dieet. Het paleo-dieet wordt ook wel het jager-verzamelaar dieet of oerdieet genoemd. Het wordt door een groeiend aantal mensen gezien als het leef- en eetpatroon waar wij als mensen het meest voor geschikt zijn.

In het paleo-dieet of het oerdieet horen vlees, vis, groenten, noten, zaden en fruit thuis. Granen, zuivel en peulvruchten zijn strikt geen paleo.

Maar Alex hangt een specifieke versie van het paleo-dieet aan:

 • Vermijd alles dat ontstekingsbevorderend werkt
  Daar valt volgens Alex voeding onder, maar ook het vermijden van stress. Die staan namelijk een slanke en oergezonde leefstijl in de weg. Vandaar dat Alex in het ZelfSlank Plan uitgebreid stilstaat bij een stressvrije mindset.
 • STOP met het spreiden van maaltijden over je dag
  Er wordt je zo vaak verteld dat je zoveel mogelijk kleine maaltijden moet eten. Verspreid over de dag. Maar recent onderzoek laat zien dat dit nonsens zijn. Volgens Alex werkt het juist tegen je als je dat doet! Het leidt juist tot een lagere vetverbranding. Soms moet je een hongergevoel (met mate) cultiveren. Volgens Alex zal je lichaam je er dankbaar voor zijn.
 • Eet alleen als je honger hebt
  Je bent misschien gewend met de regelmaat van de klok te eten. Ook dit werkt tegen je en maakt je alleen maar dikker. Alex leert je met het ZelfSlank Plan te leren luisteren naar je lichaam. Je ontdekt hoe je vaart op je eetlust. Uiteindelijk is je lichaam intelligenter dan welke wetenschap dan ook!

En zo laat Alex in het ZelfSlank Plan nog 3 principes aan bod komen. Belangrijke zaken om jezelf eigen te maken, omdat geen ander paleo-dieet hier op ingaat.

4 Sleutels van gewichtsverlies

Om zijn verhaal kracht bij te zetten heeft Alex een animatievideo opgenomen die je hier rechts kunt afspelen. Hij somt hierin de 4 sleutels op tot gewichtsverlies. Verteld door de ogen en met de stem van Yvonne, een van Alex’ coachingsklanten. Met deze 4 sleutels leg je een stevig fundament onder al je inspanningen om je slanke ideaal te bereiken.

De 10 ingrediënten van het ZelfSlank Plan

 

ZelfSlank TotaalZelfSlank Plan: 6 weken

Het Zelfslankplan is een programma dat zes weken in beslag neemt. Na deze 6 weken hou je  nog 3 maanden toegang tot alle onderdelen. Deze onderdelen zijn als volgt:

 • ZelfSlank Richtlijnen
 • ZelfSlank Besliskaart
 • ZelfSlank Voedingsplan 6 Weekmenu’s
 • Weekmenu Planner
 • Persoonlijk boodschappenlijstje
 • Uitleg van de ZelfSlank Booster
 • Voedingsplan voor de ZelfSlank Booster
 • Videobegeleiding bij de ZelfSlank Booster
 • Videobegeleiding bij methode 1, 2 en 3 van het ZelfSlank Voedingsplan
 • Vergeet Het Dieet e-book
 • Vergeet Het Dieet luisterboek
 • Wekelijks meerdere videotips
 • Extra I: Snelle recept alternatieven voor onderweg, op school of werk
 • Extra II: ZelfSlank Voedingsplan Vegetarisch 6 Weekmenu’s
 • Extra III: Glutenvrije marinades, sausjes en dressings
 • Extra IV: Audio-opnamen van “anti-eetbuien” coachingsessies
 • Extra V: Persoonlijke 1-op-1 coaching via e-mail bij vragen

De aanbiedingsprijs van het ZelfSlank Plan is 59 euro.
Voor dit bedrag krijg je het Zelfslank Plan inclusief de ZelfSlank Booster. Lang niet gek voor zo’n veelzijdig programma dat eigenlijk 3 afslankmethoden in 1 is!

Het Zelfslank Plan en Allergieën of Intoleranties

Heb je last van een intolerantie voor bijvoorbeeld lactose,  gluten, zuivel, pinda, soja of iets anders? Laat je dan er niet van weerhouden alsnog te starten met het ZelfSlank Plan. Het plan bevat namelijk geen gluten, lactose, soja, pinda en veel andere allergenen die je wel in bewerkte producten zou vinden. Of die je bij andere afslankmethoden tegenkomt.

Na het bestellen

Zodra je hebt besteld en betaald wordt je direct aangemeld voor het ZelfSlank Plan. Je ontvangt dus direct de eerste voedingsplannen, videotips, richtlijnen en kunt direct aan de slag.

Conclusie

Het Zelfslank Plan heeft een zeer positieve indruk op mij gemaakt. Je kunt merken dat het met zorg en liefde is opgebouwd. Door een ervaringsdeskundig mens die zich niet verstopt achter vage claims maar zich laat zien. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je je aan de richtlijnen houdt en de 3 methoden van het ZelfSlank Plan opvolgt, het bij de meesten tot zeer verrassende resultaten zal leiden.

Ervaring met het Zelfslank Plan

Heb je zelf al ervaren hoe snel en stabiel je gewicht verliest aan de hand van het ZelfSlank Plan? Laat dan een reactie achter of lees hier de reacties van eerdere bezoekers. Je ziet dat er al een aantal mensen je zijn voorgegaan. Het ZelfSlank Plan staat kennelijk volop in de belangstelling!


Laat een reactie achter »